Wat is Munay Ki?


 
Het woord " Munay" komt van een Quechua woord dat betekent “ Ik hou van je” of “ liefde zoals je bent”.

Ki betekent " kracht".

Munay Ki bestaat uit een serie van 9 initiaties die afstammen van de grote initiaties die door de eerste medicijnmensen 30,000 jaar geleden tijdens de ijstijd vanuit de Indusvallei naar Amerika zijn gebracht.Deze moedige reizigers waren de Laika, de Earthkeepers.

Gedurende de tijd dat deze inwoners van berggebieden naar vruchtbaar land migreerden en het ijs in Siberië overtrokken om de bossen van het Amerikaanse continent te gaan bewonen, zijn de leringen door verschillende transformaties gegaan.

De vorm van energetische transmissies die de initiaties momenteel hebben gekregen zijn gebaseerd op de initiatiepraktijken van de Inka medicijnmensen uit de Andes en de Amazone van Peru.

Vandaag de dag gaan wij door een nieuwe evolutie als wij deze aloude kennis de 21ste eeuw binnendragen.Een ontwikkeling van " homo sapiens" naar " Homo Luminous".De profetie van de Laika vertelt over een mensenras verschijnend op aarde dat vrij is van angst en verblijft in zijn transcendente natuur. De Laika begrijpen dat wanneer je je niet langer in de greep van de tijd bevindt, de toekomst als een gigantische hand kan terugreiken om ons voorwaarts te stuwen.
Met die kennis kunnen wij op ditzelfde ogenblik geïnformeerd worden door dat wat we zullen zijn over 10,000 jaar.

De munay ki zal je lichtend energieveld reinigen en het ontdoen van de psychische slib dat door trauma’s in het verleden in je aura is achtergebleven. Zodra je de 9 riten ontvangt, zullen de chakra’s  helder worden en je ontwikkelt wat de Laika noemen een regenbooglichaam. Dit gebeurd wanneer de chakra’s beginnen te stralen met hun oorspronkelijke gloed. Elk chakra heeft zijn eigen kleur en samen geven ze de kleuren af als van de regenboog.

 

Waarom is de Munay Ki belangrijk voor je?   

  • Het activeert je lichtend energieveld en zijn kracht om te manifesteren en te creeren. Het transformeert je leven.
  • Het verhoogt de frequentie van het DNA, wat invloed heeft op de kwaliteit van je leven, je lichaam en de manier waarop je sterft.
  • Het geeft een zekere verankering in de realisatie over je verlichte natuur.


De Serie begint met de vier basis Inwijdingen

 

de inwijding van de healer - maakt een aanvang in het heelwordingsproces en wordt de kracht om te helen gewekt.

de Beschermers inwijding - installeert beschermende energetische krachtbanden.

de Harmonie inwijding - verbindt je met de organiserende principes van het Universum.

de Zieners inwijding - ontwaakt het vermogen om in de onzichtbare werelden te kunnen schouwen.

 

Gevolgd door de drie Lineage Rites

 

Daykeeper Rite - verbindt je met de Wisdomkeepers uit het verleden, die in harmonie leefden met Moeder Aarde en met het pad van de Vrouw, de vrouwelijke kwaliteiten van de mens.Deze initiatie maakt een aanvang bij het heelwordingsproces van jouw innerlijke Vrouw-zijn en helpt je om voorbij angst te gaan en vrede te beoefenen.

 

Wisdomkeeper Rite - brengt wijsheid en vreugde en helpt je om deze wijsheid naar buiten toe uit te dragen. Deze transmissie helpt je om het vermogen te ontwikkelen om buiten te Tijd te stappen en Oneindigheid te proeven.Het herstelt jouw relatie met de Hemel en jouw kosmische Vader. Deze inwijding maakt een aanvang met het helen van jouw innerlijke Man-zijn.

 

Earthkeeper Rite - verbindt je met een lijn van aartsengelen die de beschermers zijn van ons sterrenstelsel. Je wordt de verzorger van alle leven op aarde en en je leert een heldere visie te ontwikkelen van de wereld zoals jij die in het diepst van je hart zou willen zien. “ to dream the world into being”

 

De achtste Rite is die van de Starkeepers - Deze transmissie verankert je veilig in de Tijd-na-de-grote-verandering dat plaatsvindt rond het jaar 2012. Hier ontwikkel je meesterschap over de Tijd die nog komt en alle toekomstige generaties. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

 

De negende Rite is De Creator/ Spiritkeeper Rite - staat bekend als de Taitanchis rite. Het woord Taitanchis vertaald zich letterlijk als “ God “. Deze transmissie ontwaakt het Goddelijke licht binnen in je , jouw Boeddha-natuur en je begint je meer en meer te realiseren dat jij de Verzorger , Instandhouder en Vernietiger bent over alles wat geschapen is, van het kleinste zandkorreltje tot de grootste cluster van sterrenstelsels in het universum. Deze transmissie is pas in de zomer van 2006 naar buiten gebracht en aan ons doorgegeven door Inka oudsten van de Andes.

 


Zo kun je deze 9 rites via mij ontvangen, zoals ik ze heb mogen ontvangen. Je ontvangt ze als energetische zaadjes die tot grote bloei kunnen komen als je er zorg voor draagt en toepast in je dagelijks leven.

Er zijn verschillende mogelijkheden om bij mij met de Munay ki te werken ;

 

  • Munay Ki 4 daagse :  Tijdens deze intensieve training ontvang je niet alleen , maar leer je ook om alle 9 rites weer door te geven aan anderen. We zullen in groepjes intensief met elkaar gaan oefenen. Elk van de transmissies zal in detail bekeken worden en leren we , door met elkaar te oefenen, ze ook door te geven aan anderen. Iedere deelnemer maakt zijn eigen authentieke reis. We maken een zandtekening en doen soul - retrieval om die eigen reis naar heelheid helder te krijgen en stevig te verankeren. Kortom; Intensief en liefdevol.Momenteel organiseer ik zelf geen 4-daagsen meer: Mocht jij zelf een groep geinteresseerden bij elkaar krijgen dan kom ik in overleg graag op uitnodiging!  • Individueel programma : Het is ook mogelijk om in overleg met mij een op maat gemaakt individueel programma te doorlopen.Overleg met mij de mogelijkheden voor jou.Dit doe ik momenteel nog regelmatig. Je kunt dit zowel individueel volgen om de inwijdingen te ontvangen en/of je schrijft je met zijn 2-en in en dan leer je tevens de inwijdingen door te geven


 

 

In april van het jaar 2007 heb ik de laatste Inwijding mogen ontvangen van Don Fransisco Chura uit de Andes tijdens onze Munay Ki training in nederland. Vervolgens na 9 maanden " zwangeren" was voor mij de tijd gekomen deze inwijdingen te gaan doorgeven. In een visioen zag ik hoe de wijsheid en oude kennis als het ware eeuwenlang als sneeuw en ijs boven op de hoge bergtoppen bewaard waren gebleven, nu begon te smelten en langzaam naar beneden kwam, als in 4 verschillende watervallen, zich naar alle windrichtingen verspreidend. Ieder die ervan wil drinken zal zich vernieuwen en zal met gemak in staat zijn om alle oude jassen( identificaties) los te laten. Niet meer alleen een handjevol mensen, maar héééél veel mensen zullen zich door de Munay Ki geroepen voelen en die roep beantwoorden. Een nieuwe tijd breekt aan en de oude wereld mag nu eindelijk losgelaten worden. De inwijdingen verankeren heel geleidelijk de verschuiving die we nu aan het maken zijn, terug naar de Bron. Het is ongelofelijk om te zien hoe gemakkelijk we door middel van deze transmissies in staat zijn onze wereld vorm te geven zoals we dat in het diepste van ons hart zouden willen zien. Er komen kwaliteiten en eigenschappen in je naar de oppervlakte waarvan je nauwelijks of heel vaag het bestaan vermoedde. In die vier jaar zijn er al veel mensen ingewijd. Het verspreid zich als een positief virus over de hele wereld en het geeft ons een positieve blik op de toekomst! Ik nodig je van harte uit deel te nemen aan deze uitdagende en inspirerende reis bij mij of bij anderen die de Munay Ki doorgeven!